HAOS U REDOVIMA BUDUĆNOSTI: Žakelj izgubio ubedljivo od bivšeg tima, navijači napali igrače (VIDEO)

Košarkaši Budućnosti nastavljaju sa lošim rezultatima i nakon smene trenera i dolaska na klupu Andreja Žakelja.

Upravo je bivši Žekeljov tim Studentski centar danas iznenadio Budućnost u podgoričkom derbiju u Morači, slavivši sa 94-82.

Da je atmosfera u redovima učesnika Evrokupa nezdrava, svedoče i događaji koji su usledili nakon poraza. Kako navode podgoričke “Vijesti”, nekoliko navijača je imalo nameru da uđe na parket i obračuna se sa igračima i stručnim štabom, ali su ih u tome sprečili obezbeđenje i policija. Ipak, neki su uspeli da prođu i stignu do svlačionice Budućnosti, kada je došlo do verbalnog sukoba Brendona Pola sa njima.

Bivši centar Budućnosti Kenan Kamenjaš bio je najzaslužniji za pobedu sa 26 poena, 9 skokova i 2 asistencije, dok je Andrija Slavković zabeležio 20 poena i 4 uhvaćene lopte. Poput Kamenjaša, nadomak dabl-dabl učinka bio je i Mirković sa 17 poena i 9 skokova.

U poraženom sastavu najefikasniji bio je reprezentativni plej Igor Drobnjak sa 13 poena, uz 4 skoka i 2 asistencije, dok su Ferel i Vilijams upisali po 12 poena, s tim da je Vilijams imao dabl-dabl jer je uhvatio uz to i 11 lopti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija čeka vajld kard za SP, glavni konkurent joj Crna Gora

Rukometni savez Crne Gore zvanično je poslao zahtev Svetskoj rukometnoj federaciji (IHF) za dobijanje specijalne pozivnice za učešće na...

POVEZANE OBJAVE