Obradović pred Barselonu: Imaju stravičan kvalitet, da ostanemo u borbi za plej-in

Košarkaši Partizana će u narednom kolu Evrolige putovati u Barselonu gde će u duelu sa slavnim katalonskim klubom pokušati da dođu do pobede vredne doigravanja.

Trener Željko Obradović je istakao da će imati kompletan sastav u “Blaugrani”, a da će njegovi izabranici morati da odigraju izvanredno kako bi došli do pobede.

Igramo protiv tima koji ima zaista veliki kvalitet i igra veoma dobro ove godine. Sigurno su među glavnim favoritima za Fajnal-for i za osvajanje titule. Vraćajući se na početak Evrolige kada smo sa njima igrali utakmicu ništa se bitno nije promenilo. Ponavljam, imaju stravičan kvalitet i biće potrebno da se odigra fantastična utakmica ako želimo da pobedimo, rekao je Obradović.

Pobeda će mnogo značiti u borbi za plej-in.

Nema razloga da se bavimo kalkulacijama. Treba da idemo iz utakmice u utakmicu. Imamo ovo gostovanje, a onda od pet poslednjih utakmica četiri igramo kod kuće. Treba ići iz utakmice u utakmicu, posle Barselone ide duplo kolo. Baviti se kalkulacijama nikada nije dobro. Imaćemo jasniju sliku situacije tamo pred kraj, ali potrebno je probati i boriti se ostati u igri do kraja za plej-in, završio je trener crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legendarni Van Persi preuzeo tim iz Holandije

Proslavleni napadač Robin Van Persi novi je šef stručnog štaba Herenvena, objavio je holandski klub. Van Persiju je ovo prvi...

POVEZANE OBJAVE