Milojević: Zaslužena pobeda, ne razmišljam o tabeli

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnički u Nišu rezultatom 2:0 i taki prestigli Partizan na tabeli Superlige Srbije.

Trener crveno-belih Vladan Milojević je izneo utiske nakon meča.

– Spremili smo se dobro za utakmicu, ali nije lako igrati posle derbija. Bilo je malo vremena za odmor, a opet je Radnički čvrsta ekipa i nije nam dozvoljavao da se razigramo. Ipak, sve dogovoreno smo ispunili, iako ima stvari koje treba da popravimo. Bez obzira na to što Radnički ima probleme, u Nišu je uvek teško igrati, a verujem da će se izvući iz svega toga. Zasluženo smo pobedili, čestitam igračima i navijačima, rekao je Milojević, a zatim se osvrnuo i na tabelu domaćeg šampionata.

– Ne razmišljam o tome. Bitno mi je bilo samo da pobedimo. Nastavljamo da gledamo nas i ništa ne menjamo. Kao što sam uvek govorio, dosta bodova je u igri, i prvenstvo je dugačko. Idemo utakmicu po utakmicu. U skladu s tim pozivam navijače da dođu u nedelju na Marakanu. Potrebni su nam i ne sumnjam da će prepoznati trentak i napraviti divan ambijent. Volimo da igramo pred punim tribinama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legendarni Van Persi preuzeo tim iz Holandije

Proslavleni napadač Robin Van Persi novi je šef stručnog štaba Herenvena, objavio je holandski klub. Van Persiju je ovo prvi...

POVEZANE OBJAVE