MALJKOVIĆ NAKON ŽREBA: Trudićemo se da sakrijemo naše mane i spremne odemo na najteže takmičenje

Večerašnjim žrebom naše košarkašice su dobile protivnice u grupi na Olimpijskim igrama koje će se ove godine održati u Parizu.

Rivalke će im u grupi A biti Španija, Kina i Portoriko.

Svoje utiske nakon žreba iznela je selektorka Srbije Marina Maljković.

Ko god da je sa nama u grupi, moj pristup je isti – rad, rad i samo rad. Treće Olimpijske igre za redom su dokaz da je taj metod ispravan. Igračice se menjaju, ali je metod isti. Naša ekipa je jako, jako mlada i nova, a takmičenje je izuzetno teško. Samo naivni mogu da misle da se bilo gde u muškoj ili ženskoj košarci i u svim ostalim sportovima neće pojaviti najbolji sportisti ovoga sveta. Svi će doći i svi će igrati Olimpijske igre u Parizu. Činjenica je da je Pariz poseban, to nema nikakve dileme. Činjenica je i da će ovo biti najteže takmičenje po mišljenju mnogih stručnjaka, kad je ženski košarkaški turnir u pitanju i to me raduje. Raduje me zbog ženske košarke, raduje me zbog ženskog sporta, tako da uprkos mladosti koju imamo, uz ogroman rad ovog leta, trudićemo se da sakrijemo sve naše mane i da spremne idemo na to najteže svetsko takmičenje, rekla je Marina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Selektor košarkaša Franuske odredio širi spisak za OI

Selektor košarkaške reprezentacije Francuske Vensan Kole saopštio je širi spisak od 19 igrača koji će konkurisati za predstojeće Olimpijske...

POVEZANE OBJAVE