Vikend u znaku TOP LIGA – Osvoji BONUS BEZ USLOVA i napravi ozbiljan keš

Petak je dan koji ima posebnu draž. Dan kada se radna nedelja završava, a najavljuje uvek omiljen vikend. Takođe, ovaj dan posebnu ulogu igra kod ljubitelja sporta i kvalitetnog fudbala. A sada, kada je nova sezona startovala i kada se Top 5 lige ponovo igraju, čini se da vikend ne može biti uzbudljiviji.

Mada, šta ako vam kažemo da na OVOM LINKU možete odmah preuzeti 1.000 dinara za sportsko klađenje I uživo klađenje?

Zvuči sjajno, zar ne?

Za sve kladioničare – ovo je karta koja vas vodi do vrhunske zarade, pa je prilika za sastavljanje dobitnih tiketa idealna. A šta sve treba da se nađe na tiketima?

Za početak, kompletnu sportsku ponudu za vikend možete pogledati ovde, a mi vam (kada je fudbal u pitanju) u nastavku izdvajamo najbolje.

Na prvi pogled ne deluje kao teško gostovanje, ali Mančester Junajtedu u subotu neće biti lako protiv Brajtona. “Crveni đavoli” su sezonu startovali porazom i bilo bi dobro da se to što pre ispravi. Brajton je prethodno kolo ubedljivo slavio na strani, protiv Njukasla (3:0) i sigurno je da će i u meč sa Junajtedom ući napadački.

Kvota na pobedu “Galebova” je jaka – 4.60, nerešen ishod je 3.55, dok je Junajted favorit za tri boda sa kvotom 1.84.

Ko voli, može da proba i sa golovima, koji su realna opcija.

Utakmica Bajer Leverkuzen – RB Lajpcig se u subotu, takođe, izdvaja iz ponude. Ekipe koje su prošlu sezonu završile pri vrhu tabele, svakako će nam prirediti pravi fudbalski užitak. Ako je suditi po kvotama, blaga prednost se daje gostima – 2.24, dok je kvota na “kec” 3.10.

Atalanta koju mnogi izdvajaju kao glavnog favorite za rušenje tradicije i preuzimanje “Skudeta” od “Stare dame”, u subotu od 15 časova odigraće prvi meč u sezoni. Na gostovanju Torinu, ne bi trebalo da bude problema, pa je “dvojka” sigurica.

U subotu i nedelju igra se i treće kolo holandske Eredivisie, gde nas očekuje pregršt zanimljivih utakmica, a detaljnu ponudu možete pogledati ovde.

Nedelja nam donosi još dve zanimljive utakmice, jednu u Premijer ligi Mančester siti – Lester, drugu u Seriji A Roma – Juventus.

Može li “Vučica” već na startu da poremeti šampiona? Ako je vaš odgovor pozitivan, pobeda Rome mogla bi da vam donese solidnu zaradu, s obzirom na to da “kec” daje kvotu 3.55.

Još jedan interesantan podatak koji bi mogao da vam pomogne u odabiru utakmica za tiket je taj da se Paris Sen Žermen, posle četiri odigrana kola, nalazi na osmoj poziciji, sa šest bodova. Deluje da se prvak Francuske budi, pa bi sve osim pobede na gostovanju Remsu bilo neprijatno iznenađenje. Utakmica se igra u nedelju sa početkom od 21 čas.

Ako pored sportskog klađenja, u slobodno vreme volite da igrate PES – saznajte kako se ova igrica može naći u vašem vlasništvu. Ali, ne samo ona, već i Sony Playstation 4!

Više o nagradnoj igri koja predstavlja pravu zabavu za kladioničare možete pročitati ovde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos pred Real: Trener Zvezde otkrio ko sigurno neće igrati u Madridu

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 32. kola Evrolige gostuju ekipi Reala iz Madrida. Duel dva tima na programu...

POVEZANE OBJAVE