Zabrinutost dok se čeka lekarski izveštaj iz Ajntrahta: Kostićevo koleno u neprirodnom položaju u trenutku povrede [FOTO]

Filip Kostić je zabrinuo selektora Ljubišu Tumbakovića i sve navijače Srbije pred duel sa Norveškom u baražu prošlosezonske Lige nacija.

Pobednik duela u Oslu ostaće u konkurenciji za plasman na Evropsko prvenstvo, a kako stoje stvari Kostićev nastup na ovoj utakmici je pod znakom pitanja.

Novih informacija iz Ajntrahta nema, Kostić je zamenjen posle 15 minuta meča sa Hertom zbog povrede kolena, a konačna dijagnoza trebalo bi da bude poznata najkasnije početkom sledeće nedelje.

Nadam se da je sve u redu sa ligamentima. Ostaje nam samo da sačekamo dijagnozu i da vidimo kakav će biti ishod, rekao je posle meča trener Ajntrahta Adi Hiter.

Zabrinjava to što je Kostićevo koleno u trenutku povrede bilo u neprirodnom položaju, ali ostaje nam samo da čekamo izveštaj lekarske službe nemačkog kluba. Meč sa Norveškom biće osigran 8. oktobra u Oslu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPRAVDAO POVERENJE: Efes zadržao Mijatovića!

Košarkaši Anadolu Efesa ove sezone zaustavljeni su u plej-inu Evrolige. Poraženi su protiv Virtusa koji je kasnije ispao od Baskonje. Ekipu...

POVEZANE OBJAVE