Đordan razdvojio Kadiz, Suarez se predstavio sa dva gola u Madridu

Fudbaleri Sevilje savladali su Kadiz u gostima sa 3:1 u 3. kolu španske La lige.

Nije bilo lako osvajaču Lige Evrope protiv novopridošle ekipe u La ligi. Kadiz je imao prilika i predvođen Alvarom Negredom je uspeo da ,,načne” favorizovane Andalužane, ali ipak su poklekli do kraja.

Sjajni Negredo, koliko ume da doprinese, toliko ponekada igra nonšalantno i ne briga za odbranu. Upravo on je i odličnom reakcijom propustio loptu kroz noge za Eskobara, koji je centrirao, a Negredo ispratio akciju i glavom asistirao za Sančeza za vođstvo Eibara.

Ubrzo je Sevilja poravnala kada je Hesus Navas pogodio u čelo Luka de Jonga.

Bio bi Kadiz zadovoljan i bodom protiv jakog protivnika, ali nisu u tome ispeli. Đoan Đordan je sa sredine poslao perfektan pas kroz odbranu rivala za El Hadadija, a bivši akademac Barselone u 90. minutu doneo vođstvo Sevilji. Konačan rezultat postavio je Ivan Rakitić u četvrtom minutu nadoknade. To je bio prvi pogodak Hrvata za Sevilju posle šest godina i perioda koji je proveo u Barseloni.

Vest dana u Španiji svakako je debi Luisa Suareza u Atletko Madridu. Urugvajac je učestvovao u ubedljivoj pobedi ,,jorgandžija” nad Granadom na ,,Metropolitanu” od 6:1. Postigao je dva pogotka i imao jednu asistneciju povrh toga što je meč počeo na klupi.

Osasuna – Levante 1:3 (1:1)
Eibar – Atletik Bilbao 1:2 (0:1)
Atletiko Madrid – Granada 6:1 (1:0)
Kadiz – Sevilja 1:3 (0:0)
Real Valjdadolid – Selta Vigo 1:1 (0:1)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Nezadovoljni Španac doneo važnu pobedu Laciju (VIDEO)

U prvom meču 33. kola Serije A, fudbaleri Lacija savladali su Đenovu u gostima 0:1. Strelac jedinog gola bio je...

POVEZANE OBJAVE