Milojević iznenadio Krajinovića, Nadal siguran!

Nikola Milojević izborio je plasman u drugo kolo Rolan Garosa.

Nekada najbolji junior sveta je u prvoj rundi savladao još jednog srpskog predstavnika Filipa Krajinovića sa 3:1, po setovima 6:4, 3:6, 6:3, 6:1.

Milojević, koji je trenutno 144. na ATP listi, bio je bolji rival u ovom meču.

U prvom setu je napravio dva brejka i poveo sa 3:0. Odgovorio je Krajinović sa četiri uzastopna gema, ali je ponovo Milojević serijom 3:0 došao do vođstva od 1:0.

Krajinović je pokazao u drugom setu zašto je 29. igrač sveta. Nakon gubitka servisa, zaigrao je daleko bolje, osvojio četiri naredna gema i rutinski priveo set kraju. Ali, to je bilo sve od njega.

Milojević je preuzeo igru i brejkom u drugom gemu trećeg seta stekao prednost i iskontrolisao je set do kraja, a spasao je i dve brejk lopte.

U četvrtom setu nije bilo nikakve dileme, Milojević je sa tri brejka završio posao nakon tri časa i 14 minuta igre,

Milojevićev rival u drugom kolu biće bolji iz duel aizmeđu Slovenca Aljaša Bedenea i Francuza Artura Rinderkneča.

Rafael Nadal, koji je ovaj turnir osvajao 12 outa i aktuelni je šampion, lako je prebrodio prvu prepreku. Španac je u tri seta (6:4, 6:4, 6:2), nadvisio Belorusa Egora Gerasimova.

Italijan Lorenco Đustino porazio je Francuza Korentana Mutea sa 3:2 (0:6, 7:6(7), 7:6(3), 2:6, 18:16), nakon šest časova i pet minuta igre, što je osmi najduži meč u istoriji tenisa .

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE