Katai upozorio rivale; Degenek: Ne treba da se obaziremo na priče iz komšiluka

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai upozorio je sve rivale u Ligi Evrope da im neće biti lako kada dođu na gostovanje u Beograd.

Nisu skidali osmeh sa lica fudbaleri Crvene zvezde nakon pobede nad Araratom i plasmana u Ligu Evrope.

Katai je postigao briljantan pogodak za vođstvo crveno-belih i nakon povratka uradio ono za šta je i doveden – plasirao se u evropsko takmičenje.

Pa nije kako sam ga dao, bitno samo da ga damo pa makar i na silu. Cilj je ostvaren i to je najvažnije. Mislim da je nebitno kako smo dali golove, važno je da smo ispunili cilj. Sad sam zatečen, svakome ko bude dolazio na ,,Marakanu” neće biti lako. To u momci pokazali prethodnih godina i odigrali su velike utakmice protiv velikih klubova – rekao je Katai za ,,RTS”.

Milan Borjan je istakao da navijači mogu da budu ponosni na njihove uspehe u prethodnim godinama.

Četiri godine za redom, velika cast. Navijači mogu da budu ponosni, ostavili smo srce na terenu. Sad treba da prođemo grupnu fazu i dižemo Zvezdu u nebesa. Nismo imali sreće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali zaslužili smo ovo, kako mi tako i zvezdaška javnost – smatra Borjan.

Miloš Degenek je sitakao da su ciljevi ostvareni i da klub ne treba da bude ,,negativnim pričama”.

– Pre početka priprema, postavili smo naše ciljeve i igraćemo Evropu po četvrti put u nizu. Niko pre pet godina ovo nije mogao da sanja i sada je to ostvareno. Klub ne treba da se obazire na druge negativne priče koje dolaze iz komšiluka. Ovo je veliki uspeh i velika čast. Da nam je neko ponudio ovo pre početka sezone, prihvatili bismo. Voleo bih da se vrati i publika i da igramo sa velikim ekipama pred našim navijačima – istakao je Degenek.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE