“Mehur” i na Australian Openu, prve zvezde već potvrdile učešće

Već su počele pripreme za Australian Open, prvi Grend Slem turnir u 2021. godini.

Serena Vilijams i Rodžer Federer već su potvrdili nastup u Melburnu, a izvršni direktor turnira, Kreg Tajli, najavio je da će mečevi biti igrani pred publikom.

Počećemo sredino decembra kada će igrači doputovati u Australiju i dve nedelje biti u obaveznom karantinu. Napravićemo takozvani “mehur” u kojem će moći da žive i treniraju. Oko 25 do 50 procenata gledalaca u odnosu na 2020. godinu moći će da posmatraju mečeve, atmosfera će i dalje biti karnevalska, ali pre svega ćemo morati da vodimo računa od zdravlju gledalaca i igrača, izjavio je Tajli.

On je potvrdio da su mnogo naučili od US Opena i Rolan Garosa koji su organizovali turnire u sredinama gde je prisustvo koronavirusa veće.

U kontaktu smo sa organizatorima i svakako da ćemo neka od njihovih iskustava primeniti i u Melburnu. Sigurni smo da će Australian Open biti sjajan početak teniske godine, dodao je Tajli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nagrada za “Mihine klince”: Meridian Sport donirao dresove školi fudbala “Siniša Mihajlović” iz Novog Sada

Nova akcija za buduće šampione Velika donatorska akcija fudbalskim klubovima i školicama fudbala, koju već dve sezone na radost mnoge...

POVEZANE OBJAVE