Gobeljić: Spremamo se da ispunimo očekivanja navijača

Fudbaleri crvene zvezde dobili su nekoliko dana odmora, al su krenuli već sa pripremama za jako težak raspored koji ih očekuje. Prvo na redu je “Večiti derbi” sa partizanom, a odmah potom i meč 1.kola Lige Evrope protiv Hofenhajma.

– Imali smo nekoliko dana da se odmorimo i napunimo baterije. Pauza nam je bila i više nego potrebna, odigrali smo veliki broj utakmica u prethodnom periodu. Već od četvrtka počeli smo ozbiljno da se pripremamo za nastavak sezone, vredno treniramo kako bismo bili maksimalno spremni za naporan ritam utakmica koji nas očekuje, istakao je Marko Gobeljić.

Zvezdin desni bek kaže da je ceo tim i više nego motivisan za predstojeće duele.

– Očekuje nas takmičenje na tri fronta. Raduje činjenica da smo u prvenstvu još uvek neporaženi, nadam se da će tako i ostati. Plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope ostvarili smo zacrtani cilj, međutim ne planiramo tu da se zaustavimo. U svakoj utakmici igraćemo na pobedu, nadam se da će to biti dovoljno za dobar rezultat u Evropi. Već za nekoliko dana očekuje nas najveća utakmica u Srbiji, igramo večiti derbi, svesni smo šta se od nas očekuje i spremamo se maksimalno kako bismo ispunili očekivanja navijača, završio je borbeni igrač Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Hauard ima dve ponude za nastavak karijere

U četvrtak je mnogo vesti stiglo vezanih za Markusa Hauarda. Prvo je zvanično dobitnik nagrade "Alfonso Ford" za najboljeg strelca...

POVEZANE OBJAVE