Šćepanović posle neverovatnog meča sa Budućnosti: Idemo težim putem

Posle neverovatne završnice i poraza od Budućnosti posle dva produžetka od 101:99, trener Partizana Vlado Šćepanović kaže da njega optimizam ne napušta.

Tim ili se postaje ili se nestaje posle ovakve utakmice. Karakter se meri posle ovakvih mečeva, da li smo to što nismo ili jesmo. Boli poraz, ne volim da gubim, pogotovo na ovakav način. Svojim karaketerom, ne znanjem, vratili smo se u meč protiv realno bolje ekipe u ovo trenutku… Košarka je igra kad ostanete sami da date koš, tu se vidi i karakter i sve. Oni su večeras bili i smireniji i u boljem šutu od nas, ali verujte koliko god teško, mene ovo samo gura napred. Ovakve situacije su me gurale napred i kroz karijeru. Ja neću da odustanem, ovaj tim ima veliki potencijal. Strašno težak raspored imamo, ali preživećemo i to. Ići ćemo težim putem, rekao je Šćepanović.

On je objasnio šta je dovelo do koša Danila Nikolića u poslednjoj sekundi drugog produžetka.

Od početka priprema najveći problem nam je komunikacija u odbrani, a ona mnogo više znači nego neke druge stvari. Nedostatak komunikacije doveo je do toga da njihov najbolji šuter šutne u poslednjoj sekundi, završio je Šćepanović.

Partizan naredni meč u ABA ligi igra protiv FMP-a u Železniku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pomeraju se utakmice 33. kola Superlige!

Tokom uskršnjih praznika neće se igrati fudbal u Superligi. Umesto toga, 33. kolo elitnog domaćeg takmičenja počeće tri dana...

POVEZANE OBJAVE