Leva i Miler treniraju strogoću, ”vukovi” još bez poraza, ali i bez pobede

Arminija – Bajern 1:4(0:3) Doan 58′ – Miler 8′,51′, Levandovski 26′,45+1′
Menhengladbah – Volfsburg 1:1(0:0) Hofman 74′(p) – Veghorst 85′

    Odigrane su još dve utakmice 5. kola Bundeslige. Ni u njima domaće ekipe nisu uspele da dođu do pobede.   

Bajern ne dozvoljava Lajpcigu da mu odmakne na tabeli, pa se pobedom u Bilefeldu ponovo približio samo na bod zaostatka. Novajlija je dobro počeo sezonu u Bundesligi, ali protiv šampiona nije imao šta da traži.

Arminiju je načeo Tomas Miler već u 8. minutu, da bi do poluvremena dva gola postigao najbolji svetski strelac, u ovom trenutku, Robert Levandovski. Poljak je tako postigao već sedam golova u četiri odigrane utakmice, mada je protiv Hofenhajma na terenu proveo samo pola sata. Svoj drugi, a četvrti za Bavarce, postigao je Tomas Miler u 51. minutu, a jedino što će iz ovog meča pamtiti domaćin bio je počasni gol Japanca Doana u 58. minutu. Iako je ostalo više od pola sata igre do kraja meča, golova više nije bilo, pošto je tim iz Minhena već razmišljao o startu Lige šampiona, u kojoj takođe brane naslov, gde im je prvi rival Atletiko iz Madrida.   

Poslednji meč subotnjeg programa odigran je u Menhengladbahu, gde je Borusija ugostila Volfsburg. ”Ždrepci” će već u sredu put Milana gde će se u prvom kolu elitnog evropskog takmičenja sastati sa Italijanskim Interom. Izgledalo je da će se još jedan meč u kome je akter Volfsburg okončati bez golova, ali je u poslednjih petanestak minuta viđen po jedan na obe strane. Poveli su domaći iz jedanaesterca, strelac je bio Hofman u 74. minutu, ali je desetak minuta kanije poravnao Veghorts, pa su ”vukovi” i dalje bez poraza, doduše i bez pobede, pošto su sve četiri utakmice ikončali nerešenim rezultatom. Menhengladbah je sakupio bod više, pa sada ima pet na svom kontu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Puma predstavila dres Srbije za EURO (FOTO)

Jedna od stvari koji se najviše iščekuju pred neko veliko fudbalsko takmičenje su predstavljanja novih dresova reprezentacija učesnika. Tako je...

POVEZANE OBJAVE