Jovanović: Presudio šut igrača koji su po rejtingu njihovi najlošiji šuteri za tri poena

FMP je poražen od Partizana u Železniku u okviru trećeg kola ABA lige.

Trener “pantera” Vladimir Jovanović pohvalio je karakter svoje ekipe, koja se nekoliko puta vraćala u igru, a kao presudan faktor za trijumf crno-belih naglasio je šut za tri poena.

Čestitam Partizanu na pobedi. Bilo nam je važno da izađemo sa energijom, da odigramo borbenu utakmicu i u većem delu tako smo i izgledali. Promašili smo u prvom delu dosta slobodna bacanja, dozvolili poene koje nismo smeli, ali na kraju je presudio šut za tri poena. Posebno šut igrača za koje smo smatrali da su po rejtingu ili po trenutnoj formi njihovi najlošiji šuteri za tri poena. Oni su ubacili osam trojki i to je pre svega moja odgovornost. Sa tom odlukom mora da se živi. Važno je da smo pokazali karakter, nismo odustali, sa 18 razlike stigli smo na sedam. Bez obzira na poraz drago mi je zbog mladih igrača. Pecarski je pokazao da ima kvalitet, da može da igra na ovom nivou, da treba da nastavi da radi. Isto važi i za Popovića. Krivo mi je što se Đorđević povredio i ostaje žal što ga nismo imali večeras. Mislim da možemo da dignemo glavu i da idemo jače u nastavak sezone, rekao je Jovanović, a preneo sajt ABA lige.

Foto: FMP

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POKRENUT JE DISCIPLINSKI POSTUPAK: Evroliga saopštenjem odgovorila Atamanu i Panatinaikosu

Košarkaši Panatinaikosa pretrpeli su brejk u prvom meču plej-ofa Evrolige. Makabi je uspeo da se vrati iz dvocifrenog minusa i...

POVEZANE OBJAVE