Terzić posle derbija: Morali smo da pobedimo ovakav nikakav Partizan!

Očekivano nastavile su se prozivke posle Večitog derbija na stadionu Partizana koji je završio 1:1. Miloš Vazura nije štedeo reči o sudiji Simoviću, dok Zvezdan terzić nije štedeo rivala.

I ova utakmica je pokazala ogromnu razliku u kvalitetu izmeđ Crvene zvezde i Partizana. Partizan je igrao bunker sve vreme jer su svesni da nemaju kvalitet. Nisam zadovoljan nerešenim rezultatom, Zvezda je morala da pobedi ovakav nikakav Partizan, verovatno najslabiji u njegovoj istoriji, rekao je Terzić posle meča.

Ni on nije bio zadovoljan suđenjem.

Sudija Simović je bio katastrofalan, sve je dosudio u korist Partizana, ne znam ko i zašti štiti ovakav Partizan. Nadam se da su i njihovi navijači svesni njihove nemoći.

On se osvrnuo na doček na stadionu Partizana koji kako kaže “priliči ovoj upravi”.

Posebna priča je sramno ponašanje rukovodstva Partizana tokom utakmice i njihovih ‘specijalnih gostiju’ u centralnoj loži. Verovatno su mislili da će nas uplašiti. Nadam se da u ovoj državi postoje institucije koje će se ozbiljno baviti svim stvarima koje su se dešavale na današnjem derbiju. Nama preostaje da pobeđujemo i dalje i da pokažemo dominaciju Crvene zvezde. Bićemo šampioni i ove sezone. Idemo dalje, završio je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKLI SA SRBIJOM I AUSTRALIJOM: Amerikanci već počeli prodaju karata

Košarkaška reprezentacija SAD-a dolazi na Olimpijske igre u Parizu kao glavni pretendent na zlatnu medalju. Pogotovu što roster od 12...

POVEZANE OBJAVE