Strelci zakazali: Vulvsima u Lidsu dovoljan gol, u Birmingemu prvi remi bez golova ove sezone [VIDEO]

Samo jedan gol viđen je u poslednje dve utakmice 5. kola Premijer lige Engleske.

Vulverhempton je savladao Lids na “Eland Roudu” i prekinuo njegov niz od tri utakmice bez poraza. Trenutak odluke viđen je u 70. minutu kada je Himenez šutirao, a loptu na putu ka golu zakačio Filips i prevario golmana Meslijea.

Himenez je postao tek četvrti igrač koji je od početka prošle sezone postigao najmanje 30 golova. Uz njega to je pošlo za rukom još Rahimu Sterlingu (35), Hariju Kejnu (34) i Pjeru-Emeriku Obamejangu (31). Vulvsi su postigli još jedan gol na ovom meču, strelac je bio Sais, ali je posle konsultacije sa VAR sobom sudija Kut poništio gol zbog ofsajda asistenta Podensa.

U Birmingemu je viđen prvi remi bez golova od početka sezone u Premijer ligi. Vest Bromvič Albion i Barnli odigrali su 0:0 i propustili priliku da zabeleže prvu pobedu u sezoni. Filip Krovinović je imao dobru šansu da Vest Bromvič dovede u vođstvo u uvodnim minutima, ali je šutirao pored stative, da bi gol debitanta Karlana Granta poništen zbog ofsajda.

U nastavku bolje prilike imali su gosti, Vud je pogodio prečku, dok je Džonston sjajno zaustavio pokušaj Barnsa. Svih 90 minuta za VBA odigrao je Branislav Ivanović.

Lids – Vulverhempton 0:1 (0:0)
Himenez 70′

Vest Bromvič Albion – Barnli 0:0

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LAJOVIĆ NE STAJE: Srbin u četvrtfinalu!

Srpski teniser Dušan Lajovic plasirao se među osam najboljih tenisera u Barseloni. Nakon velike borbe pobedio je domaćeg igrača Alehandra...

POVEZANE OBJAVE