KREĆE LIGA ŠAMPIONA – Sevilja napada Čelsi, “Crveni đavoli” jurišaju na PSŽ

Najelitniji i najkvalitetniji fudbal u Evropi ponovo je sa nama! Spremite se, jer počinje nova sezona Lige šampiona 2020/21.

Utakmice prvog kola grupne faze igraju se u utorak i sredu, 20. i 21. oktobra. Treba istaći da se grupna faza završava 9. decembra.

Tim povodom sportska kladionica Meridian odlučila je da sve nove igrače časti sa 1.000 dinara bonusa za online i uživo klađenje.
Bonus možete preuzeti odmah OVDE, neophodno je samo da se registrujete.

Standardno, u LŠ učestvuju 32 ekipe koje su podeljene u 8 grupa. A kao i svake sezone, čeka nas serija interesantnih mečeva i duela, a tu su i “grupe smrti”.

Po svemu sudeći, to će biti grupa G, u kojoj ćemo opet gledati okršaje fudbalskih velemajstora Ronalda i Mesija. Tu je i grupa H u kojoj će gotovo sigurno do kraja biti sve neizvesno.

Ono što je takođe interesantno jeste da ćemo u novoj sezoni Lige šampiona gledati i “srpski derbi”, odnosno duel između Aleksandra Kolarova i Luke Jovića.

Dueli koji će otvoriti novu sezonu Lige šampiona jesu, s jedne strane, između Zenita i Klub Briža i, s druge strane, Dinamo Kijeva i Juventusa. Ovi mečevi počinju u 18:55h.

Svakako veliku pažnju sportske javnosti privlači duel između italijanskog Lacija i Borusije iz Dortmunda. Takođe, danas ćemo gledati špansko-mađarski okršaj između Mesijeve Barselone i Ferencvaroša.
Najprijatnije fudbalsko iznenađenje prošle sezone, Lajpcig dočekuje istanbulski Bašakšehir, dok ruski Krasnodar putuje u Francusku na okršaj sa Renom.

Međutim, postoje dva duela zbog kojih će prvi dan prvog kola nove sezone LŠ predstavljati pravi fudbalski spektakl!

Pre svega, govorimo o meču na Stamford Bridžu između Čelsija i Sevilje.

Ovo će biti prvi međusobni duel između “Plavaca” i šestostrukog prvaka Lige Evrope. Frenk Lampard je u prelaznom roku potrošio veliki novac za pojačanja, pa ćemo videti da li će to imati efekta u meču sa Špancima. Lopetegijevi puleni su pokazali da nemaju straha ni prema jednom protivniku, čak i ako igraju na gostovanju. Zbog prednosti domaćeg terena, ipak je Čelsi blagi favorit na ovom meču.

Drugi najatraktviniji meč danas će svakako biti utakmica između vicešampiona prošle sezone Pari Sen Žermena i Mančester Junajteda na Parku Prinčeva.

Ekipe Tomasa Tuhela i Ole Gunara Solskera sastale su već dva puta u Ligi šampiona u sezoni 2018/19. To se dogodilo u osmini finala ovog takmičenja. U prvom meču, PSŽ je slavio rezultatom 2:0, dok je na revanš utakmici Junajted bio uspešniji (3:1). Zbog bolje gol razlike u gostima, “Crveni đavoli” su se plasirali u narednu rundu takmičenja.

Interesantno je da je u oba meča tim koji je gostovao bio pobednik, ali se ipak prednost u predstojećem duelu daje francuskom klubu.
Kompletnu sportsku ponudu za danas možete pogledati OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Grbović o odnosima Mijailovića i Čovića

Bivši košarkaš Partiazna Goran Grbović otkrio je sve o susretu Nebojše Čovića i Ostoja Mijailovića predsednika dva najveća srpska...

POVEZANE OBJAVE