Obradović: Dobar karakter igrača, Davidovcu fali bezobrazluk

Crvena zvezda je u dramatičnoj završnici savladala CSKA u Beogradu i zabeležila drugu pobedu u Evroligi ove sezone.

Zvezda je u trećoj četvrtini imala minus od 14 poena, ali su igračom velikom borbenošću uspeli da se vrate u igru i zabeleže važan trijumf. Strateg crveno-belih Saša Obradović nakon meča je istakao karakter ekipe i timsku igru.

Ova predivna pobeda je još veća jer nismo imali podršku navijača. Ostaje žal što nismo mogli da podelimo ovo slavlje sa njima. Velika pobeda i doprinos svih igrača u raznim fazama. U jednoj fazi je to bio Lojd, kao i Kuridža,na kraju utakmice Davidovac je imao važnu rolu. Mala, ali zaslužna rola Rita. Verovao sam u trijumf do kraja. Sam produžetak je pokazao dobar karakter igrača. Ovo je podstrek za utakmice koje dolaze, rekao je Obradović.

Obradović je objasnio i zbog čega je bio ljut na Davidovca.

Zvao sam akciju za njega, nervira me što nije pokazao da treba da je uzme. On je naš plan i projekat, može da igra na nekoliko pozicija, ali kada pobegne od lopte, to me strašno nervira. Nije plašljiv čovek, to se i videlo na kraju kada je presudio, ali fali bezobrazluk u nekim stvarima da bude još bolji. Radićemo na tome, dodao je trener Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE