Degenek: Pobedićemo Hofenhajm u Beogradu!

Crvena zvezda je poražena na startu grupne faze Lige Evrope od Hofenhajma sa 2:0. Ipak, crveno-beli su pružili solidnu partiju u kojoj su imali svoje šanse. Posebno se čini da je odbrana delovala dosta stabilno oja je prvi put zaigrala sa trojicom štopera.

Bili smo opasni, imali smo mnogo dobre šanse. Zaslužili smo minimum bod, ali izvlačimo pouke iz ovog meča i možemo da idemo u Beograd, ne kao da smo zadovoljni, ali ne ni kao “mrtvi”. Dobro smo odigrali, smatram da možemo da pobedimo Hofenhajm u Beogradu. Videćemo šta će biti. Krivo mi je zbog poraza, svi smo bili dobri, bilo je opet mladih igrača koji će da rastu iz meča u meč i ovo će da im posluži kao veliko iskustvo, rekao je Miloš Degenek.

Crveno-bele očekuje za vikend meč protiv Javora u Linglong Superligi Srbije, a potom na njihov stadion dolazi Slovan Liberec.

Mnogo nam znači domaći teren, a mi praktično od prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona samo idemo na gostovanja. Nova utakmica nas već u nedelju očekuje, pa onda i Liberec sledećeg četvrtka, treba da se oporavimo i što bolje spremimo za to, završio je Degenek.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAPUŠTA ĐUZEPE MEACU: Jedan od najvećih promašaja Intera pronašao novi klub

Bešiktaš navodno radi na dovođenju Dejvija Klasena koji je na odlasku iz milanskog Intera nakon osamljene kampanje. Ovaj 31-godišnjak potpisao...

POVEZANE OBJAVE