Iskusni stručnjak najbliži klupi Partizana!

KK Partizan je u potrazi za novim trenerom.

Nakon odlaska Vlade Šćepanovića ekipu u će u Laktašima protiv Igokee (subota, 31. oktobar od 20 časova) voditi Milivoje Lazić. Ipak, mladi stručnjak neće biti trajno rešenje za klupu crno-belih.

Prethodnih dana se pisalo da je Sašo Filipovski glavni kandidat za Šćepanovićevog naslednika, ali došlo je do preokreta. Kako saznaje “MaxBet sport”, predsednik Partizana Ostoja Mijailović u petak je obavio razgovor sa Aleksandrom Džikićem i naglašeno je da je konačan dogovor blizu.

Podsetimo, Džikić je samostalno vodio Partizan u sezoni 2016/2017, a nekoliko godina krajem 20. i početkom 21. veka je radio u stručnom štabu Duška Vujoševića.

Džikić ima 49 godina, a tokom karijere je bio na klupi Beovuka, Olimpije, Krke, Ritasa, podgoričke Budućnosti i Estudijantesa. Jedno vreme je predvodio i selekciju Makedonije, a bio je angažova i kao deo stručnog štaba Minesota Timbervulfsa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OD TROFEJA NADAJU SE SAMO LŠ: Tuhel spreman za odlazak, navijači misle drugačije

Fudbaleri Bajerna iz Minhena prekinuli su niz od 11 uzastopnih titula šampiona Nemačke. Umesto njih, prvu u istoriji prigrabio je...

POVEZANE OBJAVE