Skot Parker ima poruku za Mitrovića

Trener fudbalera Fulama Skot Parker prokomentarisao je slabu formu svog napadača Aleksandra Mitrovića na poslednjih nekoliko utakmica.

Srpski napadač nije postigao gol na poslednja četiri susreta u Premijer ligi, a ukupno je do sada dva puta tresao mrežu rivala.

Parker ističe da da će mu posvećenost, vredan rad i koncentracija ponovo doneti golove koje priželjkuje on, ali i ostatak tima.

Držimo njegovo samopouzdanje konstantnim porukama o vrednom radu, znajući gde smo ove godine i kakva je dinamika prvenstva. Ovo je svakako jedan mentalni izazov za nekog ko je navikao da redovno postiže golove. Iako ima sposobnost postizanja golova i u ovom rangu, određene stvari to mogu da opovrgnu – kazao je Parker.

Menadžer Fulama udelio je i neke savete Mitroviću, pred utakmicu sa konkurentom za opstanak Vest Bromvič Albionom.

– U svojoj igri mora da ima neke jasne stvari i jasan identitet u pogledu onoga što donosi na svakoj utakmici. Očekivanja od njega i šta je on naveo da se očekuje od njega ne mogu biti samo golovi. Mora da donosi radnu etiku na treninzima, ali i na utakmicama. Ljudi kažu da sam zaradiš svoju sreću i to je istina – rekao je Parker i potom nastavio:

– Ima nekoliko ,,tihih” mečeva, a biće još takvih trenutaka tokom sezone. Moraš da se fokusiraš na ono što te izvlači iz takvih momenata, a to je vredan rad. To je tačno ono što on radi.

Utakmica Fulama i Vest Broma igra se u ponedeljak od 18.30 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON OSVAJANJA SKUDETA: Inter dovodi 3 vrhunska pojačanja za narednu sezonu!

Plan Đuzepea Marote je jasan: Direktor Intera želi da prodajom nekih igrača zaradi 100 miliona evra i da od...

POVEZANE OBJAVE