Lester razmontirao Bijelsin Lids [VIDEO]

Lids – Lester 1:4 (0:2)
48′ Dalas – 2′ Barns, 21′, 90+1′ Tilemans, 76′ Vardi

Fudbaleri Lestera ubedljivo su savladali Lids na ,,Eland roudu” sa 4:1 u okviru 7. kola Premijer lige.

Bila je to sjajna izvedba Lestera, koji je iskoristio kontre i greške domaćih fudbalera, te upisao sigurnu pobedu protiv neugodnog rivala.

Nakon sjajne šanse Banforda u drugom minutu, već u sledećem napadu Koh je napravio kardinalnu grešku prilikom vraćanja lopte svom golmanu, što je iskoristio Vardi i proigrao Barnsa za vođstvo gostiju.

Tilemans je u 21. minutu ispratio čitavu akciju ekipe i natrčao na odbijenu loptu golmana Meslijea te povisio na 2:0. Tračak nade, Lidsu je doneo Stjuart Dalas u 48. minutu koji je uputio centaršut u šestnaesterac Lestera, ali kako lopta nikoga nije pronašla, prevarila je Šmajhela i završila u golu.

Sjajnu kontru u 76. minutu realizovao je Džejmi Vardi nakon inteligentnog pasa Džengisa Undera koji je ušao nekoliko minuta pre toga. Konačan rezultat postavio je Tilemans iz penala i Lester lansirao na drugo mesto, odmah iza Liverpula sa bodom manje.

Lids je 12. sa 10 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE