Navratilova oštro napala Đokovića!

Nekada najbolja teniserka sveta Martina Navratilova, negativno se odredila o odluci Novaka Đokovića da osnuje Asocijaciju profesionalnih tenisera.

Vašek Pospišil i Novak Đoković su su pred start US opena saopštili da su osnovali Asocijaciju profesionalnih tenisera (PTPA), čiji je osnovni cilj da štiti prava svih igrača. Odmah su se suočili sa brojnim kritikama, sa raznih strana, a najnovija je usledila od nekada prve teniserke sveta Martine Navratilove.

Novak misli da radi ispravnu stvar. Ja nisam saglasna sa tim, ali to je njegov izbor. Izgleda da mu to ne pomaže u tenisu. Mislim da bi mu bilo bolje da se ne bavi time, već da energiju usmeri ka onome što mu pomaže. Kada ste šampion, onda treba da se posvetite sportu. Da biste se odmorili, možete da gledate televiziju, obrađujete drvo ili učite kako da pletete šal. To je ono što može da vas opusti, rekla je Navratilova za ”The Irish Times”.

Navratilova je još rekla da je Đoković tu svoju nameru trebao da realizuje kada završi sa profesionalnim igračenjem tenisa, ovako je samo uneo podele u ”beli sport”, što u trenutku pandemije nikako nije dobro.

Novak Đoković je istakao da ga bavljenje Asocijacijom ne opterećuje, već da oseća da ima obavezu da pomogne onima koji ”nemaju glas” u odlučivanju kuda treba da ide ovaj sport.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA LI VAM SE DOPADA? Ovo je dres Srbije za Evropsko prvenstvo

Proizvođač sportske opreme "Puma" je na svojim društvenim mrežama objavio izgled novog dresa fudbalske reprezentacije Srbije. Dres je crvene boje...

POVEZANE OBJAVE