Olimpik leči evropske rane širom Francuske [VIDEO]

Strazbur – Marsej 0:1 (0:0)
Sanson 72′

U prvom meču 10. kola francuske Lige 1 Marsej je slavio minimalnu pobedu u Strazburu. Poslednji put je tim iz najveće francuske luke izgubio od Strazbura još 2005. godine.


Olimpik je vezao tri poraza u Ligi Evrope i to bez postignutog gola, ali zato je u francuskom prvenstvu došao do treće uzastopne pobede.


Sve bitno na meču u Strazburu odigralo se u drugom poluvremenu. Domaćin je najbliži golu bio u 59. minutu kada je Keni Lala pogodio stativu. Pet minuta kasnije gosti su tražili penal pošto je lopta pogodila u ruku našeg Stefana Mitrovića, ali se sudija nije oglasio.


Odluka je pala u 72. minutu, Dario Benedeto je spustio glavom loptu za Morgana Sansona, a ovaj odapeo projektil sa šesnaest metara i zatresao mrežu Strazbura. Tražili su i domaći penal, u prvom minutu sudijske nadokande, ali start Amavija nije okarakterisan kao najstroža kazna.


Marsej, za koga ponovo nije igrao Nemanja Radonjić, trenutno je 4. sa 19 bodova, dok je Strazbur ostao pretposlednji sa samo šest.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: Indijana posle drame do vođstva u seriji (VIDEO)

Košarkaši Indijane došli su do vođstva u serijei protiv Milvokija, pošto su posle produžetka slavili 121:118. Gosti su uspeli da...

POVEZANE OBJAVE