Atletiko i Barselona ubedljivi, minimalac Sevilje [VIDEO]

Odigrana su četiri susreta devetog kola španske Primere.

Sevilja je zabeležila minimalac protiv Osasune. Pobedonosni gol postigao je Lukas Okampos iz ponovljenog penala u 59. minutu. Za ekipu iz Andaluzije je u samom finišu zaigrao Nemanja Gudelj, dok je Darko Brašanac odavno na listi povređenih u klubu iz Pamplone.

Ueska i Eibar su podelili bodove.  Esteban Burgos je doveo goste iz Baskije u vođstvo u 38. minutu, a bod domaćima doneo je Rafa Mir 23 minuta pre kraja meča. Za Eibar je branio Marko Dmitrović.  

Barselona je nadigrala Betis u Kataloniji. Susret je rešen u drugom delu kada je u igru ušao Leo Mesi. Osman Dembele je postigao prvi gol na meču za vošstvo domaćih u 22. minutu. Potom Antoan Grizman nije iskoristio jedanaesterac, a u finišu prvog dela gosti iz Sevilje su izjednačili preko Antonija Sanabrije. Ipak, Grizman je ispravio svoju grešku i vratio prednost Barseloni u četvrtom minutu nastavka. Mesi je poviso na 3:1 sa bele tačke u 61. minutu, kada je isključen i Aisa Mandi. Loren Moron je smanjio na 3:2 u 73. minutu. Mesi u 82. i Pedri u 90. minutu su overili trijumf Barse.

Atletiko je porazio i Kadiz u Madridu i izjednačio se sa Sosijedadom na čelu tabele. Strelci u pobedi “jorgandžija” bili su Žoao Feliks u osmom i 91, Markos Ljorente u 22. i Luis Suares u 51. minutu. Filip Malbašić nije nastupio za goste.

Ueska – Eibar 1:1 (0:1)

Sevilja – Osasuna 1:0 (0:0)

Barselona – Betis 5:2 (1:1)

Atletiko (M) – Kadiz 4:0 (2:0)

Tabelu Primere možete videti ovde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DRAMA U DENVERU: Jokićeva tripl dabl dominacija, Marej za 2:0! (VIDEO)

Košarkaši Denvera vode sa 2:0 u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije protiv LA Lejkersa. Sinoć su u dramatičnom meču slavili...

POVEZANE OBJAVE