Marsej nije mogao da šutne na gol rivala više od tri sata, Viljaš-Boaš u sukobu sa novinarima

Trener fudbalera Olimpika iz Marseja bio je vidno nervozan nakon pobede njegovog tima nad Strazburom prošle večeri.

Marsej je uz pomoć sjajnog pogotka Morgana Sansona došao do trijumfa na gostovanju u Strazburu, ali tim sa ,,Velodroma” ima ogromnih poteškoća sa efikasnošću i kreiranjem prilika.

Sam podatak iz drugog poluvremena jučerašnjeg meča koji kaže da Olimpik nije šutnuo u okvir gola nekog od rivala više od tri sata dovoljno govori o situaciji u timu iz najveće francuske luke. Taj post okončao je upravo Morgan Sanson i to je bio jedini udarac Olimpika na toj utakmici.

Pobedili smo 1:0, šta hoćete više, šta tražite od nas? Prestani sa sr…m – bila je reakcija Viljaš-Boaša tokom izjave na terenu kada se novinar osvrnuo na igru Olimpika.

Potom je sukob portugalskog stručnjaka i sedme sile nastavljen na konferenciji za štampu, gde je jedan od novinara istakao veoma bledu i osrednju partiju njegovog tima.

Ovo je bilo razočaravajuće? Za koga, za tebe? Za mene nije. U redu mi je da postoji grupa razočaranih ljudi kojima se ovo ne dopada. Ipak, morate gledati Barselonu ili Juventus da biste videli više sadržaja – rekao je Viljaš-Boaš i podsetio na pobedu protiv Lila u derbiju iz prošle sezone:

– Prošle sezone smo pobedili Lil sa 2:1, a pritom imali samo jedan šut u okvir gola rivala. To mi je dovoljno bilo da pobedim, uzmem tri boda i plasiram se u Ligu šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizanu preti žestoka kazna zbog protesta na derbiju!

Fudbalskom klubu Partizan preti oštra kazna zbog kašnjena početka meča sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije. Disciplinska i etička komisija...

POVEZANE OBJAVE