Gobeljić: Pobedama u ovakvim utakmica se osvaja tutula

Crvena zvezda je uspela da preokrene rezultat protiv Inđije, zabeleži trijumf od 3:2, i da na reprezentativnu pauzu ode sa osam bodova više od Vojvodine i devet od Partizana.

Marko Gobeljić je istakao da je pobeda protiv Inđije veoma značajna i da se trijumfima u takvim mečevima dolazi do šampionske titule.

Sigurno da je bio veoma težak meč, pre samo nekoliko dana igrali smo evropsku utakmicu u kojoj smo se mnogo istrošili. Oseća se umor posle napornog ritma, verujem da će nam pauza i više nego prijati. Naporan meč je iza nas, međutim, pobedama u ovakvim utakmica se osvaja tutula i mi moramo da nastavimo da pobeđujemo. Čestitao bih igračima na prikazanoj borbi i želim nam svima da se dobro odmorimo. Pobeda protiv Inđije omogućila nam je da mirne glave odemo na odmor. Žao mi je što smo izgubili bodove protiv Javora, ali smo ispravili to na jučerašnjoj utakmici. Ko god bio protivnik na Marakani, ne sme da odnese bodove kući, to smo pokazali protiv Inđije i nadam se da će tako biti i u budućnosti, rekao je Gobeljić za klupski sajt.

Fudbaler, koji pokriva više pozicija u timu, veruje da će crveno-beli proći grupnu fazu Lige Evrope.

Očekivali smo da ćemo ostvariti pobede na domaćem terenu. Posle pauze idemo na gostovanje Gentu, biće izuzetno teška utakmica, međutim verujem da ćemo sa još jednom pobedom osigurati proleće u Evropi, dodao je Marko Gobeljić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE