Jović: Pokazali smo karakter

Srbija je remizirala sa Mađarskom u Budimpešti u okviru petog kola grupe 3 Lige nacija B.

Nakon meča napadač “orlova” Luka Jović je za “Sport klub” istakao da je rezultat realan i da ostaje žal za propuštenim šansama.

Očekivali smo ovakvu utakmicu, naravno da nije lako igrati nakon teškog poraza u važnom meču. Dali smo sve od sebe, pokazali smo karakter. Mislim da je nerešen rezultat najrealniji. Imali smo šanse pred kraj utakmice, ali ih nismo iskoristili. Krivo nam je zbog poraza od Škotske, ali moramo da nastavimo dalje. Nismo izgubili ni pobedili, ali se nadam pobedi protiv Rusije, rekao je Jović za “Sport klub”.

Fudbaler Real Madrida je naglasio da je ovaj meč bio težak na psihološkom plan nakon teškog poraza od Škotske, ali da je ekipa odgovorila na izazov.

Bilo je jako teško igrati na psihološkom planu, ali morali smo da pokažemo da smo profesionalci. Što se šansi tiče u pitanju je koncentracija i sreća. Nadamo se da ćemo je imati više u sledećim utakmicama kako bismo došli do više golova i bodova.

Srbija u sredu, 18. novembra od 20.45 časova dočekuje Rusiju u poslednjoj rundi. Orlovima je neophodan trijumf, uz poraz Turske u Mađarskoj kako bi izbegli povratak u Ligu nacija C.

Pripremićemo se kao za svaku drugu utakmicu, daćemo 100 odsto. Nadamo se pobedi Mađarske, a mi da pobedimo Rusiju i opstanemo u B ligi, dodao je Luka Jović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SEĆAĆE SE OVE UTAKMICE: Imali +14, loši minuti crno-belih za brejk Olimpijakosa u prepunoj Areni!

Košarkaši Partizana poraženi su od Olimpijakosa 74:69 u 32. kolu Evrolige. Imaće za čim da žale pošto su tri...

POVEZANE OBJAVE