Filipovski: Mozliju potrebno vreme, Pejdž radi svoj posao

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski bio je srećan nakon pobede svog tima protiv Uniksa u Beogradu u okviru Evrokupa.

Crno-beli su u finišu došli do trijumfa nad ekipom iz Kazanja u izuzetno teškom meču, a koliko je važan bio ovaj susret zna i trener Partizana Sašo Filipovski.

– Osećam se veoma dobro nakon pobede, naravno. Bila je veoma teška utakmica jer oni imaju mnogo dobrih individualaca, koji mogu da igraju jedan na dva. Mogu da postižu trojke sa velikih distanci. Velike čestitke mojim momcima koji su uradili odličan posao i radili su sjajno poslednjih dana na treninzima. Srećan sam zbog njih – rekao je Filipovski.

U tim se vratio i Vilijam Mozli koji je imao nekoliko važnih skokova u jurišu na ovu pobedu.

– Mozli nam je mnogo pomogao, iako je bio samo na jednom treningu. Treba mu još vremena da se uklopi u sistem. Bacili smo sve karte na pod i srećan sam zbog momaka – kazao je Filipovski.

Odlučujuće poene, ispostavilo se, postigao je Markus Pejdž, ali je on i tokom celog meča igrao briljantno i isto tako i šutirao postigavši 25 poena.

– Markus Pejdž je šuter i to je njegov posao – dao je kratak osvrt Filipovski na partiju svog igrača.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dubai sve dalje od Evrolige, dobili su najgoreg mogućeg protivnika

Činilo se da je Dubai u Evroligi završena priča, međutim poslednje informacije govore da to nije baš tako. Naime, kako...

POVEZANE OBJAVE