,,Lisice” mogu biti i zadovoljne: Liverpul sa tri gola ispratio Lester i oborio rekord

Fudbaleri Liverpula savladali su Lester sa 3:0 na ,,Enfildu” u devetom kolu Premijer lige.

Iako su desetkovani povredama, četi Jirgena Klopa to, za sada, očigledno ne smeta. Nije bilo Salaha, ali nije bilo ni problema na ,,Enfildu” protiv Lestera.

Pokazali su ,,crveni” da su raspoloženi, ali im je Lester, tačnije, Džoni Evans, pomogao da dođu do vođstva. Krajnje komičan autogol štopera ,,Lisica” doneo je prendnost domaćima, koji su nastavili da napadaju u talasima. Mane je više puta pokušavao, Džons, Firmino takođe, Žota…

Upravo je poslednjepomenuti Portugalac i duplirao prednost šampiona Engleske posle perfektnog centaršuta Endija Robertsona. Sve je sjajno uradio škotski levi bek, od prijema, do driblinga i centaršuta za Žotu koji glavom matira Šmajhela.

Posle stative u drugom poluvremenu i, u poslednje vreme osporavani, Roberto Firmino je zatresao mrežu rivala. Glavom je, posle centaršuta Milnera, poslao loptu u gol za konačnih 3:0.

Osim pobede, Liverpul slavi i rekord, s obzirom na to da su ostvarili 64. utakmicu bez poraza na ,,Enfildu” što je najbolji rezultat u istoriji kluba.

Nešto ranije, utakmicu su odigrali Lids i Arsenal, bez golova i pobednika, a meč je obeležio crveni karton Nikolasa Pepea, koji je, nakon borbe za poziciju na terenu, glavom udario protivničkog igrača Ezgjana Elioskog.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE