Neuništivi Ibra uvek tamo gde treba, Milan se vratio na prvo mesto [VIDEO]

Napoli – Milan 1:3 (0:1)
63′ Mertens – 20′, 54′ Ibrahimović, 90+5′ Hoge

Fudbaleri Milana slavili su protiv Napolija na ,,San Paolu” sa 3:1 u utakmici osmog kola Serije A.

Kratko je trajala žurka Sasuola na liderskoj poziciji Serije A, pošto ih je Milan vrlo brzo smenio i vratio se tamo gde je i bio pre reprezentativne pauze.

I tu je, gde je, ponajviše zahvaljujući Zlatanu Ibrahimoviću, koji i u svojoj 39. godini žari i pali Apeninima. Oba puta je protiv Napolitanaca bio na pravom mestu iskoristivši centaršuteve Tea Ernandesa i Antea Rebića za pobedu Milaneza. Nadu domaćima dao je Dris Mertens posle slabe reakcije Romanjolija, a prethodno je i Kesi prelako izgubio duel sa Bakajokom.

Vrlo brzo, tu nadu, Napoliju je ugasio upravo Bakajoko, koji je dobio drugi žuti karton prekinuvši kontru Tea Ernandesa. Da pobedu osiguraju, izabranici Stefana Piolija pobrinuli su se u 95. minutu, a prvi gol u Seriji A postigao je letošnja akvizicija Jens-Peter Hoge

Milan sada ima 20 bodova, dva više od drugoplasiranog Sasuola, dok je na trećem mestu Roma sa 17. Napoli je šesti sa 14 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Makedonac najkorisniji igrač VTB lige

Košarkaš Uniksa Nenad Dimitrijević proglašen je za najkorisnijeg igrača ligaškog dela sezone VTB lige. Klub iz Kazanja je prvi put...

POVEZANE OBJAVE