Šalke presekao: Otkaz Ibiševiću, suspenzija još dvojici igrača

Šalke je jedan od klubova koji bi što pre želeli da zaborave 2020. godinu.

Samo jedan trijumf od februara i to protiv niželigaša u Kupu Nemačke daleko je od onog što klub takvog renomea želi i očekuje pa ne iznenađuje što ni mnoge druge stvari u Šalke ne funkcionišu onako kako bi trebalo.

Tuča između Vedada Ibiševića i pomoćnog trenera Nalda samo je kap koja je prelila čašu, a u Gelzenkirhenu su doneli konačnu odluku kako da reše ovu situaciju. Ibišević će dobiti otkaz, a ugovor sa njim biće raskinut poslednjeg dana 2020. godine

I mi i Vedad imali smo drugačija očekivanja kada su u pitanju njegovi nastupi u Šalkeu. Iz naše tačke gledišta bolje je da prekinemo saradnju i rastanemo se na dobar način. Znam Vedada od ranije, njegove igračke i ljudske kvalitete, ali stvari u Šalkeu nisu bile dobre. Moram da naglasim da incident na treningu nije imao veze sa ovom odlukom, takve stvari se u fudbalu dešavaju, rekao je sportski direktor Šalkea, Johen Šnajder.

Nemački klub je odlučio da suspenduje Amina Harita koji se nije pozdravio sa trenerom prilikom izlaska iz igre u nedelju, a individualno će trenirati i Nabil Bentaleb, koji nije zadovoljio sportski sektor i najkasnije do juna sledeće godine napustiće klub.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE