Liverpul bez šuta na gol (?!), Grujić ,,pocrveneo”, Real se sa darovima vraća sa ekskurzije u Milanu [VIDEO]

Utakmicama u grupama ,,A”, ,,B”, ,,C” i ,,D” okončano je 4. kolo Lige šampiona, a jedini meč bez golova odigran je na staidonu ,,Vanda Metropolitano”, gde je Lokomotiva Marka Nikolića odolela Atletiko Madridu.

Real je potpuno dominirao na ,,Đuzepe Meaci”, a svakako da im je pomogla vrlo loša igra Intera, koji je izuzetno loše i neorganizovano delovao na terenu.

Gostima iz Madrida pomogle su i loši potezi ekipe Antonija Kontea, s obzirom na to da je prvobitno Barela načinio penal nad Naćom, a precizan je u 10. minutu bio Eden Azar. Nastavio je ,,kraljevski klub” da napada i mogli su već posle pola sata igre da reše pitanje pobednika, ali Lukasa Vaskeza je preduhitrila stativa, a Ferlan Mendi je u situaciji kada je sam trebalo da završi akciju, rešio da potraži Vaskeza, što je bio loš potez.

Momenat odluke bilo je i isključenje Artura Vidala, koji je u roku od sedam sekundi dobio dva žuta kartona u prvom poluvremenu i znatno olakšao posao Madriđanima. Sve je bilo rešeno u drugom poluvremenu kada je raspoloženi Vaskez sjajno proigrao Rodriga, a ovaj na drugoj stativi volej udarcem zatresao mrežu Handanoviča. Pogodak je na kraju ipak pripisan Hakimiju, koji je u želji da takav scenario spreči ipak poslednji igrao loptom pre njenog ulaska u gol.

Klop je odlučio da rotira na ,,Enfildu” protiv Atalante, koju su u prethodnom meču dobili sa 5:0 u Italiji. Liverpul je bio maksimalan, pa Nemac očigledno nije želeo da rizikuje još neku povredu, s obzirom na to da ih ionako ima previše. Međutim, ta rotacija mu nije mnogo donela iz rezultatske perspektive, pošto su šampioni Engleske poraženi sa 2:0 pri tom ne uputivši nijedan šut u okvir gola! Za ekipu koja je ove sezone postigla 29 pogodaka u Premijer ligi i Ligi šampiona ove sezone je neshvatljiv.

Atalanta ne deluje kao tim iz prošle sezone, ali su i pored toga pronašli rupe u odbrani domaćih i preko centaršuteva dolazili do pogodaka. Prvo je koban po Alisona bio Josip Iličić, a potom i Robin Gosens, koji je u prvom poluvremenu imao jednu gol-šansu.

Ovaj poraz je zakomplikovao grupu ,,D”, posebno jer je Ajaks lako odradio posao protiv Midtjilanda, te sada Liverpul ima devet bodova, dok Atalanta i Ajaks dele drugo mesto sa sedam.

Iako je igrao veoma dobru utakmicu protiv Olimpik Marseja, Marko Grujić ju je završio ranije nego što je trebalo s obzirom na to da je isključen zbog drugog žutog kartona u 67. minutu. Nije Grujić neko ko često radi nepromišljene stvari, ali start koji je imao nad Darijom Benedetom, pri tom znajući da već ima javnu opomenu, nije bio pametan. Ipak, to njegovu ekipu nije koštalo slabog rezultata na ,,Velodromu” pošto je ubrzo Nelson Oliveira iz penala duplirao prednost Porta koji je osvojio i deveti bod u grupi i praktično obezbedio plasman u nokaut fazu.

Ajaks – Midtjiland 3:1 (0:0)
47′ Gravenberh, 49′ Mazraui, 66′ Neres – 81′ Mabil (p)

Atletiko Madrid – Lokomotiva Moskva 0:0

Bajern Minhen – Salcburg 3:1 (1:0)
42′ Levandovski, 52′ Veber (ag), 68′ Sane – 73′ Beriša

Inter – Real Madrid 0:2 (0:1)
7′ Azar (p), 59′ Hakimi (ag)

Liverpul – Atalanta 0:2 (0:0)
60′ Iličić, 64′ Gosens

Marsej – Porto 0:2 (0:1)
39′ Zanusi, 72′ Oliveira (p)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČEKA SE REKACIJA NERAZURA: Procurio izgled Interovog dresa za sledeću sezonu! (FOTO)

Ostalo je još šest kola do kraja Serije A, Inter je na korak od novog Skudeta. Izabranici Simonea Inzagija...

POVEZANE OBJAVE