Još jedan bivši reprezentativac stao uz Vidića: Žigić promašio suštinu, stanje u srpskom fudbalu prešlo granicu pristojnosti

Posle Nemanje Matića i Danka Lazovića još jedan bivši reprezentativac pružio je podršku Nemanji Vidiću.

Marko Pantelić i Nikola Žigić smatraju da promene u Fudbalskom savezu Srbije nisu potrebne nakon još jednog neuspelog pokušaja plasmana na EURO, a Mrđa smatra da su promene ne samo neophodne, već je stanje u srpskom fudbalu prešlo granicu pristojnosti.

Nemanja Vidić bio je kranje jasan u svom obraćanju. Kada momak koji je oličenje poštenja, onako narodski rečeno do srži, kaže “dosta je”, onda tu nema šta da se doda. Vidić se nikada ne bi oglasio da aktuelno stanje u srpskom fudbalu nije prevazišlo granicu pristojnosti. Potrebno je da se dese krupne promene, jer mnoge stvari nisu kako treba, rekao je Mrđa za Kurir.

Po njegovim rečima normalno je da svi stanu uz takvu veličinu.

Valjda bi bilo normalno da svi stanemo uz veličinu kakav je Nemanja Vidić. On je idealno i najbolje rešenje za srpski fudbal. Vidić je gromada, čovek od autoriteta. Kada sam ušao u reprezentaciju, tamo su bile dve veličine, Nemanja Vidić i Dejan Stanković. Jedan se vratio u srpski fudbal u Zvezdu, bilo bi lepo da se vrati i drugi, na čelo FSS.

Mrđa smatra i da je Žigić promašio suštinu.

Pročitao sam šta priča Nikola Žigić, takođe moj nekadašnji saigrač iz Crvene zvezde i srpske reprezentacije. Promašio je suštinu, on govori o uslovima koje treba da imaju igrači u reprezentaciji. Pa, Nikola, nije tu problem! Problem je u rezultatima A reprezentacije, odnosima među igračima, mlađim selekcijama, klupskom fudbalu. Mene brine i to gde su neki bivši igrači pozavršavali kurseve za licence, da bi dobili mesto u stručnom štabu reprezentacije, zapitao se bivši napadač Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLEDNJI POZIV: Preuzmi deo NAGRADNOG FONDA od čak 1.200.000 DINARA!

Pred vama je poslednja šansa da se pridružite i postanete deo promocije KEŠ MANIA u MERIDIANU. Pitate se zašto...

POVEZANE OBJAVE