ZA SIGURNOST U VEZI! Zvezda vraća ljubimca navijača?

Fudbalski klub Crvena zvezda pokušaće u narednom prelaznom roku da vrati na stadion ,,Rajko Mitić” vezistu Nenada Krstičića, saznaje ,,Mozzart sport”.

U svom mandatu, u eri Vladana Milojevića, Krstičić je ostavio izuzetan utisak i postao je jedan od ljubimaca navijača, s obzirom na to da je svojim zalaganjem i borbom za grb izdejstvovao sa Zvezdom učešće u Ligi šampiona, a prethodno je igrao i u Ligi Evrope, u sezoni u kojoj je izboreno proleće.

Sada ga natrag želi Dejan Stanković, a ni uprava kluba sa Zvezdanom Terzićem i Mitrom Mrkelom ne bi imala ništa protiv da se to dogodi, te crveno-beli već u januaru planiraju da kontaktiraju AEK, koji ga je 2019. godine i odveo sa ,,Marakane”.

Tada je na zimu Krstičić iskoristio klauzulu u ugovoru i za pola miliona evra otišao put Grčke, uprkos tome što mu je Zvezda nudila produžetak ugovora.

Kočnica za čitav posao koji planira Crvena zvezda, može da bude važnost Krstičića za sadašnji tim AEK-a kod trenera Masima Karere, kao i to da ima ugovor do 2022. godine.

Krstičić je tokom svog boravka na stadionu ,,Rajko Mitić” odigrao 63 utakmice i postigao šest pogodaka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate sudbine Radonjića i Nastasića na Majorci

Srpskog fudbalera Nemanju Radonjića kroz čitavu karijeru prate turbulencije. Tako je bilo i tokom ove sezone, a izgleda da...

POVEZANE OBJAVE