Marsej diše za vratom PSŽ-u uz dve utakmice manje: Pogodili Benedeto i njegova zamena [VIDEO]

Nim – Olimpik Marsej 0:2 (0:0)
57′ Benedeto, 84′ Žermen

Fudbaleri Olimpik Marseja ostvarili su peti uzastopni trijumf u Ligi 1 pošto su savladali Nim u gostima sa 2:0 u okviru 13. kola.

Ekipa sa ,,Velodroma” nastavlja izuzetnu formu u domaćem šampionatu i, iako to možda nije najlepši mogući fudbal, izabranici Andrea Viljaš-Boaša ponovo su u samom vrhu francuskog šampionata.

Bilo je puno vatre u prvom poluvremenu. Nekoliko gužvi i čarki, crveni karton Viljaš-Boašu… Dimitri Paje je pretio golu Nim Olimpika, a s druge strane se tresla i prečka Stiva Mandande posle izvanrednog udarca Elijasona. Takođe, veoma opasno po gol Nima bilo je posle sjajnog pasa Pajea za Kuisansa, ali dobar pokušaj mladog veziste je završio nešto pored stative domaćih

Na gol se čekalo do 57. minuta pošto je Alvaro Gonzales poslao perfektan pas ka Dariju Benedetu, a argentinski špic to pretvorio u gol. Crveni karton Andreasa Kubasa značajno je olakšao posao Marseju, a pobedu gostiju potvrdio je Valeri Žermen, koji je zamenio strelca prvog gola – Benedeta.

Marsej je sada na bod zaostatka u odnosu na PSŽ, koji će posle ovog vikenda, kada odigraju svoj meč, imati dve utakmice viška.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE