Malo priznatih, mnogo poništenih golova na Apeninima (VIDEO)

Verona – Kaljari 1:1 (1:0) Zakanji 21′ – Marin 48′
Roma – Sasuolo 0:0
Parma – Benevento 0:0
Udineze – Atalanta – odloženo zbog pljuska

Odigrane su tri utakmice 10. kola Serije A dok je meč u Udinama između Udinezea i Atalante odložen zbog pravog potopa koji je pogodio ovaj grad.   

Prvi na teren izašli su Verona i Kaljari na ”Bentegodiju”. I u ”gradu ljubavi” padala je kiša, ali to nije sprečilo ove dve ekipe da odigraju sjajan meč. Domaćima je poništen pogodak u 9. minutu zbog ofsajda, ali je Zakanji zatresao mrežu tima sa Sardinije u 21. minutu. Kaljari je izjednačio na startu nastavka, strelac je bio rumunski internacionalac Razvan Marin, a nakon toga gosti su imali nekoliko prilika za potpuni preokret, čak su uzdrmali i prečku. U finišu meča i Verona, za koju je igrao Darko Lazović, mogla je do celog plena, ali je ostalo pravednih 1:1.   

U popodnevnom terinu odigrane su samo dve utakmice pošto se u Udinama nije moglo igrati, pa će Atalanta dobiti još malo vremena za odmor pred važan meč sa Ajaksom u Amsterdamu. Zanimljivo je bilo na rimskom ”Olimpiku”, mada je konačan rezultat duela Rome i Sasuola bio 0:0.

”Vučica” je od 41. minuta igrala sa igračem manje pošto je drugi žuti karton zaradio Pedro, ali je samo par minuta kasnije Mkitarjan postigao gol za domaćina, koji je poništen zbog prekršaja koji je u kaznenom prostoru gostiju načinio Džeko. U 75. minutu, samo dva minuta pošto je kročio na teren, Slovak Haraslin je postigao prelep gol za tim iz Ređo Emilije, ali je i on poništen zbog ofsajda u začektu akcije. Meč je okončan bez golova, a za tim Sasuola igrao je Filip Đuričić, koji je imao jednu sjajnu šansu u prvom poluvremenu.   

Bez pobednika, i bez golova, bilo je i u Parmi gde je gostovao Benevento. Meč je, ra zarliku od onog u Rimu, bio sa mnogo manje sadržaja, a nešto bliži uspehu bili su gosti. ”Veštice” su imale dve odlične prilike preko Lapadule, jednu u finišu prvog poluvremenu i drugu na desetak minuta pre kraja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POKRENUT JE DISCIPLINSKI POSTUPAK: Evroliga saopštenjem odgovorila Atamanu i Panatinaikosu

Košarkaši Panatinaikosa pretrpeli su brejk u prvom meču plej-ofa Evrolige. Makabi je uspeo da se vrati iz dvocifrenog minusa i...

POVEZANE OBJAVE