Filipovski zadovoljan: Nastavljamo borbu za još bolji plasman

Trener Partizana Sašo Filipovski, bio je zadvoljan igrom svog tima u pobedi nad Bahčešehirom u 9. kolu Evrokupa.

Bili smo svesni da pobedom možemo da se plasiramo u narednu fazu takmičenja, pa smo zbog važnosti meča osećali blagi pritisak. Bahčešehir nije loš tim, pobedili su Huventud u gostima, protiv Uniksa izgubili u poslednjem napadu i još neke utakmice su izgubili u poslednjim sekundama. Zadovoljan sam pobedom, srećan sam zbog igrača, a sada možemo da nastavimo da se borimo za što bolji plasman u Evrokupu. Takođe i u ABA ligi idemo utakmicu po utakmicu, a sledeći protivnik je Mega, rekao je Filipovski.

On je objasnio da je prilagođavanje igrača i trenera glavna preokupacija, s obzirom na to da je tek od nedavno da klupi crno-belih.

Ono što ja zahtevam je da se gine u odbrani i da se uvek šutiraju otvoreni šutevi. Uvek gledamo da to bude igrač koji ima dnevnu formu. Nije lako igrati u ovakvoj situaciji. Testiramo se svakih nekoliko dana, novi trener je tu. Igrači i ja smo zajedno tek mesec dana. Potreban je kontinuitet u radu, zaključio je Filipovski.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliko priznanje za Stamenića na Novom Zelandu

Fudbaler Crvene zveude Marko Stamenić izabran je za najboljeg mladog fudbalera Novog Zelanda. On ima 22 godine i standardni je A...

POVEZANE OBJAVE