Verona slavila protiv bledog Lacija, Krotone ostvario prvu pobedu, Udineze bolji u goleadi u Torinu (VIDEO)

U subotnjem programu 11.kola Serije A odigrana su tri meča i viđeno je dosta golova.

U prvom meču dana, u borbi dva nova člana najelitnijeg društva, Krotone je ostvario prvu pobedu u šampionatu slavivši protiv Specije sa 4:1 (1:1).

Poveli su domaći u 7. minutu preko Mesijasa, ali vrlo brzo Specija izjednačila preko Farijasa u 18. minutu. To je bio i rezultat prvog dela meča.

U drugom poluvremenu Krotone je sa tri gola ubedljivo rešio meč u svoju korist. Prvo u 49. minutu Reka, a sedam minuta kasnije i Eduardo Erike su doneli dva gola prednosti. Konačan rezultat je postavio Mesijas drugim golom na meču u 96. minutu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nenad Vulić je ušao u igru 83. minutu.

U drugom meču dana Udineze je slavio protiv Torina sa 3:2 na Olimpijskom stadionu.

Vodio je Udineze sa dva gola prednosti golovima Puseta u 24. minutu i De Pola u 54. minutu, ali je onda Torino preko Belotija i Bonacolija u 66. i 67. minutu došao do izjednačenja posle kojih se činilo da će “Bikovi” biti ti koji će biti u prednosti u nastavku. Ipak, vatromet golova za kratko vreme se nastavio pogotkom Ilije Nestoroskog u 69. minutu koji je doneo Udinezeu bitnu pobedu.

U ekipi Torina Saša Lukić je odigrao čitavo drugo poluvreme.

U poslednjem meču večeri, sastali su se Lacio i Verona.

U prvom poluvremenu Verona je povela u poslednjim sekundama, kada je štoper Lacija Lazari autogolom doneo prednost gostima.

U drugom poluvremenu Lacio je zaigrao nešto angažovanije, ali je i Verona bila opasnai z kontra napada. Ekvadorac Kaisedo je sjajnim pogotkom iz okreta doneo izjednačenje posle desetak minuta igre. Lacio nije nastavio sa napadima, Inzagi je izvršio određene izmene koje nisu donele dobrih stvari, i posle velike greške Radua Verona dolazi do 1:2 sigurnom egzekucijom Adrijana Tamazea.

Do kraja meča Lacio je imao nekoliko prilika ali rezultat je ostao nepromenjen. U timu Lacija Sergej Milinković-Savić je odigrao čitav meč, dok je u timu Verone Darko Lazović ušao u 87. minutu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Odbojkaši Srbije počinju pripreme za Ligu Nacija

Igor Kolaković, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije, zakazao je početak priprema za VI Ligu nacija 2024. u ponedeljak,...

POVEZANE OBJAVE