Impresionirao: PAOK želi da sačuva Živkovića

Fudbalski klub PAOK planira da produži saradnju sa srpskim krilnim napadačem Andrijom Živkovićem, prenosi grčka ,,Gazeta”.

Od dolaska iz Benfike, Živković ponovo blista i ponovo to čini u crno-belom dresu, samo onom solunskom. Odlične predstave u ekipi sa ,,Tumbe” trebalo bi da budu nagrađene novim ugovorom za nekadašnjeg fudbalera Partizana.

Nemački trener na klupi PAOK-a Olaf Rebe prezadovoljan je Živkovićevim doprinosom timu i stoga čim pre želi da se sastane sa dvadesetčetvorogodišnjim Nišlijom kako bi diskutovali o novom dogovoru i produžetku saradnje.

Najavljuje se da bi novi ugovor trebalo da važi do 2023. godine, što bi značilo da će na aktuelni ugovor dobiti dodatnu godinu, ali i veću platu.

Igra PAOK odlično u domaćem šampionatu i trenutno su trećeplasirani sa 24 boda i tek jednim porazom u sezoni. Nalaze se iza Arisa i Olimpijakosa, koji ima četiri boda viška.

U Ligi Evrope nisu blistali, pa su sa šest bodova završili sezonu u grupnoj fazi tog takmičenja.

Živković je posle duže vremena u kontinuitetu igra. Nastupio je na 20 utakmica ove sezone i postigao pet pogodaka uz dve asistencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE