U Frankfurtu drama, Štindl dao dva, od tri svoja gola, u nadoknadi za remi (VIDEO)

Ajntraht – Menhengladbah 3:3 (3:1) Andre Silva 22′(p),24′, Barkok 32′ – Štindl 14′,90′(p),90+5′

    Ni posle punih devet utakmica u Bundesligi Ajntraht nije zabeležio pobedu. Tim iz Frankfurta imao je šest remija i dva poraza u prethodnom periodu, bio je nadomak trijumfa nad Borusijom iz Menhengladbaha, vodio je sa 3:1 do 90. minuta, ali je ostao bez pobede. Junak meča bio je trostruki strelac za goste kapiten Lars Štindl.   

Nije dobro krenulo po goste,  Štindl je pogodio iz slobodnog udarca i doveo goste u vođstvo. Međutim, samo za deset minuta, od 22. do 32. domaći su postigli čak tri gola i, činilo se tada da su rešili meč. Prvo je Andre Silva realizovao jedanaesterac u 22. minutu, da bi ist fudbaler dva minuta kasnije, na dodavanje Barkoka doveo ”orlove” do prednosti. Markanac Arjen Barkok bio je strelac trećeg gola u 32. minutu.     Najbolju priliku za Ajntraht u nastavku imao je Junes, a u 78 minutu dosuđen je penal za domaće koji je posle gledanja snimka poništen.

Od 81. minuta domaći su igrali bez isključenog Abrahama, što je Menhengladbah iskoristio i novim golom Larsa Štindla, ovog puta sa bele tačke, smanjio u 90. minutu. U nadoknadi, koja je trajala čak 6 minuta, Ajntraht nije uspeo  da odbrani prednost pošto je Štindl još jednom, ovog puta glavom, iz gužve, zatresao mrežu Trapa. U domaćem timu ceo meč odigrao je naš Filip Kostić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE