Australian Open potvrdio dvonedeljni karantin: Ovo su uslovi za sve koji će igrati u Melburnu

Prvi Grend Slem u 2021. godini, Australian Open, počeće 8. februara, a danas je potvrđeno da će svi teniseri i teniserke morati da doputuju u Australiju tri nedelje pre početka.

Svi učesnici će morati da budu u obaveznom karantinu, ali će im biti dozvoljeni treninzi uz maksimalno poštovanje zdravstvenih i epidemioloških mera.

Direktor turnira Klajv Tajli potvrdio je da će 15. i 16. januara biti organizovani čarter letovi za sve učesnike Australian Opena.

Pre nego što sednu u avion svi igrači će morati da imaju negativan test ne stariji od 48 časova. Kada doputuju u Australiju obaviće novi test, a ukoliko on bude negativan boraviće u hotelskim sobama, a za početak treninga biće im potreban još jedan negativan test, rekao je Tajli.

Igrači će tokom dve nedelje moći da se kreću samo između hotela i mesta određenih za treninge, a u tom periodu biće vršena česta testiranja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MUKAMA JE DOŠAO KRAJ: Zvezdi se vraća preko potreban igrač!

Fudbalere Crvene zvezde, nakon što su ostvarili dve važne pobede u uzastopnim Večitim derbijima protiv Partizana, očekuje duel sa...

POVEZANE OBJAVE