Junajted na mlazni pogon, mreža Lidsa puna [VIDEO]

Mančester junajted – Lids 6:2 (4:1)
2′, 3′ Mektominej, 20′, 70′ Fernandeš, 37′ Lindelof, 66′ Džejms – 41′ Kuper, 73′ Dalas

Fudbaleri Mančester junajteda ubedljivo su savladali Lids na ,,Old Trafordu” sa 6:2 u okviru 14. kola Premijer lige.

Junajted nastavlja da iznenađuje, da li pozitivno ili negativno, ove sezone. Potpuno su nepredvidivi i očekivalo se da će protiv Lidsa, imati težak zadatak da dođu do bodova. I imali su ga, možda samo 67 sekundi, pre nego što je Skot Mektominej poslao bombu u donji levi ugao gola Meslijea. Već posle tri minuat igre na semaforu je bilo 2:0, nakon novog pogotka Mektomineja. Vezista je sjajno prihvatio loptu koju je dobio od Marsijala i u maniru najboljih napadača duplirao prednost.

Šokantan početak meča za Bijelsinu ekipu, koja je pokušavala da se oporavi, ali nije im to pošlo za nogom. Do narednog pogotka, čekalo se do 20. minuta, kada je Bruno Fernandeš iskorisio novu smušenu reakciju odbrane Lidsa. Ubrzo su se upisivali i Lindelof, Džejms i ponovo Fernandeš, ovog puta sa bele tačke.

Gosti su ipak uspeli da dva puta matiraju De Heu, pošto su prvo Kuper, a potom i Dalas na prelep način postizali golove. Bilo je tu još prilika za Lids, ali su Herison, Rodrigo i Bamford bili neprecizni. Mogao je i Junajted još ubedljivije da trijumfuje, ali je, uprkos šest primljenih golova, Meslije bio odličan na golu gostiju.

Junajted se sa nova tri boda preselio na treće mesto na tabeli, dok je Lids na 14. poziciji sa 17 bodova

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Duljaj iskreno o svom statusu u Partizanu: Vruć krompir je u rukama Ivice Kralja, uvek je pričao da imam podršku

Jedan od glavnih vesti u svetu sporta u Srbiji u toku ponedeljka je najavljena smena Igora Duljaja sa mesta...

POVEZANE OBJAVE