Poketino = Mesi?

Fudbalski klub Pari Sen Žermen veruje da bi Maurisijo Poketino mogao da privoli Lionela Mesija da dođe u Pariz narednog leta.

Francuski ,,Parizijen” koji je blizak dešavanjima u taboru ,,Svetaca” piše da bi Poketino bio jedna od ključnih karika zbog kojih bi Lionel Mesi mogao da dođe na ,,Park prinčeva” i da će upravo kapiten Barselone biti jedna od prvih Poketinovih misija kada bude imenovan za novog trenera Parižana.

U PSŽ se nadaju da će činjenica da su zemljaci pomoći pri pregovorima, koji bi trebalo da se odvijaju tokom zime, s obzirom na to da je Mesi slobodan da dogovori saradnju sa bilo kojim klubom, budući da mu ugovor sa Barselonom ističe u junu mesecu.

Osim toga, Poketino bi voleo da vidi Kristijana Eriksena u Parizu, sa kojim je sarađivao u Totenhemu, javlja italijanska ,,Gazeta”, a u suprotnom pravcu krenuo bi Leandro Paredes, čija uloga u PSŽ je sporadična.

PSŽ je sredinom ove sedmice otpustio Tomasa Tuhela, a svetski mediji prenose da će Poketino u narednim danima i zvanično postati novi trener tog kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Panatinaikos poražen od Makabija nakon preokreta, uzalud odlična partija Lesora (VIDEO)

Košarkaši Makabija savladali su Panatinaikos u OAKA areni sa 91-87, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Iako su Zeleni tokom druge...

POVEZANE OBJAVE