Dijego Kosta zatražio raskid ugovora sa Atletikom, karijeru nastavlja na Apeninima?

Dijego Kosta je zatražio raskid ugovora s Atletiko Madridom u januaru. Marka piše kako iskusni napadač želi napustiti klub iz privatnih razloga.

Atletiko ipak prvo želi sesti za sto s napadačem i postići najbolji dogovor za obe strane. Naime, Madriđani bi htjeli prodati Kostu u januaru kako bi barem nešto zaradili.

Njemu ugovor s klubom ističe na kraju ove sezone. Međutim, igrač želi raskinuti ugovor kako bi što pre krenuo rešavati privatne probleme koji su ga snašli, a koji nisu otkriveni u javnosti.

Kosta je ove sezone za Atletiko upisao samo sedam nastupa i postigao dva pogotka. U senci je Luisa Suareza otkako je ovaj stigao iz Barselone prošlog leta.

Brazilac sa španskim pasošem se u Atletiko vratio u januaru 2018. godine kada je napustio Čelsi za 60 miliona evra. Ipak, po povratku u klub nije ispunio očekivanja trenera Dijega Simeonea.

Prema natpisima pojedinih španskih medija, Kosta ima financijski atraktivne ponude s Bliskog Istoka, kao i iz američkog MLS-a, ali navodno napadač veruje da još uvijek može igrati u jednoj od najjačih evropskih liga.

Shodno tome počele su spekulacije o njegovom dolasku u italijansku Serie A, ligu u kojoj nekoliko uticajnih klubova traži napadačko pojačanje u januaru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KUKOČ O OBRADOVIĆU: Najbolji ikad u zadnjih 20 godina, uspeo bi u NBA

Košarkaši Partizana poraženi su juče od Olimpijakosa u Evroligi. Ponovo su u jednom delu meča doživeli pad, i ispustili +14...

POVEZANE OBJAVE