Radonjić posle pobede: Penalima smo došli do pobede

Košarkaši Crvne zvezde podeli su Panatinaikos u 16. kolu Evrolige. Trener crveno-belih Dejan Radonjić rekao je da je njegov tim uprkos oscilacijama u igri, njegov tim preciznim šutom pobedio.

Bilo je mnogo toga važnog u prvom poluvremenu, u oba pravca, u drugom smo mašili šuteve iz otvorenih pozicija. Uspeli su svojom odbranom da nas remete, ali bilo je važno da sačuvamo koncentraciju do kraja. Uspeli da dođemo do dobre pozicije i poenima sa linije penala dođemo do dobre pobede. Imali smo problema u završnici, ali smo uspeli da stignemo da dođemo do važnih bacanja i tako rešimo utakmicu. Da bi se savladao bilo koji tim u Evroligi, mora da se odigra dobro, rekao je Radonjić.

On se dotakao i sastava ekipe, usled odsustva nekoliko igrača.

Ako bi se sagledavala očekivanja, posle meča u Laktašima izgledalo je da će biti loše i večeras. Ostali smo i bez još nekoliko igrača, ali su se ostali iscrpeli za svoje drugove i zajedničkim snagama stigli do ove pobede. Jednostavno, primorani smo u hodu da pravimo pripreme i analize. Bilo bi značajno da imam sve igrače na terenu, da kroz rad i treninge pokušam da dođem do prave slike i poboljšanja igre, da dođemo do onoga što su moja neka razmišljanja. Nedostaju nam bitni igrači, koji mogu mnogo toga da nam daju, kazao je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE