Terzić odogovorio Savićeviću: Sujeta i kompleksi

Nije dugo trebalo Zvezdanu Terziću da odgovori Dejanu Savićeviću, koji je reagovao na poziv generalnog direktora Crvene zvezde da bude gost kluba prilikom gostovanja Milana u Beogradu.

On je izjavio da je Terzić među ljudima sa kojima se nikada neće pomiriti.

Savićeviću je pametnije da ućuti. Savićević je kao igrač bio vanserijski i zaslužuje respekt, Savićević kao čovek i kao predsednik FS Crne Gore sada je dupla nula. Čovek pun kompleksa i ne može da prihvati da je posle igračke karijere neuspešan i kao čovek i kao rukovodilac, a da je na drugoj strani neko ko nije bio tako dobar fudbaler, a sada uspešan i kao čovek i kao direktor Crvene zvezde. Sujeta i kompleksi govore iz Savićevića. Savićević je prvi komentarisao mene i lažno me optužio, a sada licemerno poručuje da ja njega ne komentarišem. On očigledno živi u zabludi da je on jedini vlasnik istine. Jedina istina je da Crna Gora zaslužuje boljeg predsednika fudbalskog saveza. A, poziv za utakmicu i dalje stoji jer je Crvena zvezda veća od svakog pojedinca, naveo je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČEO JE SPEKTAKL: Ovako su Grobari pozdravili ljubimce pred Olimpijakos (VIDEO)

Košarkaši Partizana u ovim trenucima su počeli duel 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. Crno-beli se bore za plej-in. Pirejcima meč...

POVEZANE OBJAVE