Sve radi! Jokić se pretplatio na tripl-dablove ove sezone! [VIDEO]

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su protekle noći Minesota Timbervulfse sa 124:109 na gostovanju.

Dosta uspona i po koji pad opisali bi Denverovu predstavu u Minesoti. Došli bi na +11, pa bi domaći ,,istopili” prednost i vratili. Onda bi stigli do +12, pa bi Timbervulfsi stigli do tri poena prednosti. Posle tog pada, više oscilacija nije bilo. Ubacili su u petu izabranici Majka Malouna i potom pregazili rivala.

Novo sjajno veče imao je Nikola Jokić, koji je zabeležio svoj 45. tripl-dabl u karijeri, a četvrti na šest mečeva ove sezone! Srpski centar upisao je 19 poena, 12 skokova i 12 asistencija, dok je epitet najefikasnijeg u taboru Nagetsa odneo Džamal Marej sa 36 koševa. U Minesoti se istakao Malik Bizli.

Treba navesti i to da Jokić ni u jednoj utakmici ove sezone nije imao manje od 10 asistencija!

Boban Marjanović je igrao nešto više od sedam minuta u porazu Dalas Maveriksa od Čikago Bulsa 108:118. Za to vreme dospeo je do učinka od šest poena i šest skokova. Luke Dončića nije bilo zbog povrede, pa se u timu Maveriksa istakao Džejlin Branson sa 31 poenom.

Minesota Timbervulfs – Denver Nagets 109:124
Čikago Buls – Dalas Maveriks 118:108

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Košarkaš Budućnosti: Partizan je pod pritiskom

Košarkaši Budućnosti pobedili su u drugom meču polufinala plej-ofa Partizan rezultatom 74:73 i izborili treći meč, koji se igra...

POVEZANE OBJAVE