Lion nastavio dobar niz, prvi gol Radonjića i remi Poketina na debiju [VIDEO]

Lion je zabeležio još jednu pobedu u Ligi 1 savladavši Lens 3:2 i sada ima tri boda više i od PSŽ-a i Lila.

Lideri tabele poveli su 39. minutu golom Depaja, da bi autogolom u 46. minutu Fortes duplirao prednost. Još jednom je bio precizan Depaj u 52. minutu sa bele tačke. Četiri minuta kasnije Sotoke je smanjio na 3:1. Konačan rezultat postavio je Dokore u 90. minutu za 3:2.

Marsej je pobedio Monpelje, a prvi gol na meču postigao je srpski fudbaler Nemanja Radonjić, ujedno i svoj prvi ove sezone. On je glavom zatresao mrežu Monpeljea u 43. minutu. Gosti su izjedančili golom Molea u 53. Novu prednost domaćih omogućio je Paje u 80. minutu, a za 3:1 precazan je bio Žerman četiri minuta kasnije.

Poketino se nije proslavio u svom prvom meču na klupi Pari Sen Žermena. Njegova ekipa igrala je nerešeno sa Sent Etjenom. Domaći tim je poveo u 19. minutu, a precizan je bio Hamuma, da bi Parižani izjednačiili već u 22. minutu golom Kina, koji je ujedno postavio i konačan rezultat.

Lil je na veliko iznenađenje svih poražen od Anžea 2:1. Za goste je oba gola postigao Tomas i to u 5. i 10. minutu. Jilmaz je uspeo da smanji prednost na 2:1 u 42. minutu.

Rems i Dižon su meč odigrali bez golova, a sprski golman Rajković bio je čuvar mreže domaćih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLEDNJI POZIV: Preuzmi deo NAGRADNOG FONDA od čak 1.200.000 DINARA!

Pred vama je poslednja šansa da se pridružite i postanete deo promocije KEŠ MANIA u MERIDIANU. Pitate se zašto...

POVEZANE OBJAVE