EKSKLUZIVA IZ PRVE RUKE: Kasiljas bizarnom objavom najavio veliki transfer zvezde Milana u Real?!

Legendarni golman Real Madrida Iker Kasiljas indirektno je pozvao Milanovog čuvara mreže Đanluiđija Donarumu da se pridruži ‘Kraljevskom klubu’.

Kasiljas očigledno mladog Italijana vidi kao buduću Realovu ‘jedinicu’, a to je potvrdio sa zapetljanim tvitom u sitnim nedeljnim satima.

– S moje tačke gledišta, Donarmma bi trebalo da igra u većem klubu. Moja greška! Milan je veliki klub, ali mislim na klub koji ima veću važnost u Evropi u ovom trenutku – napisao je Kasiljas, inače odnedavno zamenik izvršnog direktora fondacije madridskog velikana.

Donarmma je već nekoliko sezona oslonac prvog tima ‘Rosonera’, ali njegova je budućnost na San Siru došla pod znak pitanja zbog spora oko produženja ugovora.

Čini se da Milanovo oklevanje oko novog ugovora planiraju iskoristiti u Realu, te već ovog januara ili na leto dovesti talentovanog Donarumu, premda je malo nejasno što će onda biti s Belgijancem Tibom Kurtoom, koji već neko vreme brani na odličnom nivou.

Bilo kako bilo, Kasiljas je ovim tvitom izazvao pravu pomutnju na fudbalskom tržištu…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN LIVERULA JE LJUT: Van Dajk uputio kritike svojim saigračima

Kapiten Liverpula Virdžil van Dajk nije dobro podneo poraz od Evertona 2:0 u zaustaloj utakmici 29. kola Premijer lige. On...

POVEZANE OBJAVE